Triumh Tiger 800

Sto se sve danas vozi.....
Post Reply
User avatar
Galiot
NLB Moderator
Posts: 2402
Joined: 28 Feb 2009 21:44
Vozim: -Triumph Tiger 800 ABS
-Piaggio Vespa PX 200 E
Location: Risan,MNE

Re: Triumh Tiger 800

Post by Galiot » 05 Aug 2012 09:00

Detalj koji sam zaboravio spomenuti a jako je bitan našem Space Director-u je potrošnja.
Potrošnja je na ovih 2000 km bila 5,3L/100 km što je po meni skroz ok obzirom da smo imali i auto puta kao i da su sve ceste bile jako dobre za održavanje visokog tempa.

To uz zapreminu rezervara od 19 L daje autonomiju od preko 350 km što je jako dobro.
UGRADNJA I SERVIS:
-Centralno grijanje na sva goriva
-Podno grijanje
-Solarna tehnika
-Vodovodne instalacije
-Klimatizacija
"ŽUKIĆ" D.O.O. 069-049-238

User avatar
DrMracni
NLB Moderator
Posts: 5758
Joined: 03 Feb 2009 09:19
Vozim: KTM 990 Adventure
KTM 350 Freeride
Location: Niksic - Kotor
Contact:

Re: Triumh Tiger 800

Post by DrMracni » 05 Aug 2012 09:27

svaka cast, sjajan motor si uzeo, tek ces sad da uzivas u polozaju voznje :)

nadam se da cemo se sto prije sresti da vidim i uzivo to cudo
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
http://www.monteguide.me" onclick="window.open(this.href);return false; - Motorbike Tours Montenegro https://www.facebook.com/monteguide/" onclick="window.open(this.href);return false;

User avatar
Du-Monster
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina
Posts: 750
Joined: 18 Feb 2009 19:12
Vozim: Ducati monster S2R 1000
Streetfighter S
Location: Dubrovnik

Re: Triumh Tiger 800

Post by Du-Monster » 05 Aug 2012 11:33

Galiot wrote:Detalj koji sam zaboravio spomenuti a jako je bitan našem Space Director-u je potrošnja.

:mrgreen: :mrgreen: :lol:

Dobro si mu ga smjestio :violin:

Znas kako ti ja njemu kazem, najmanje ti trosi kad ga ne posjedujes.
Ok, i recimo da ja sad vozim bike koji trosi litru ipo vise od tvog, i odemo zajedno na turu preko i uzduz balkana, ti ces potrosit nekih 100-tinjak eura manje od mene, koje ces svejedno potrosit na hranu (jer puno i cesto jedem :mrgreen: ).
http://www.ducati-croatia.hr/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.ncrfactory.com/eng/index.shtml" onclick="window.open(this.href);return false;
*People who ride Duc's live in big houses. People who fix Duc's live in bigger houses. *
98% of all Ducati motorcycles ever sold are still on the road. The other 2% made it home.
:)

User avatar
Galiot
NLB Moderator
Posts: 2402
Joined: 28 Feb 2009 21:44
Vozim: -Triumph Tiger 800 ABS
-Piaggio Vespa PX 200 E
Location: Risan,MNE

Re: Triumh Tiger 800

Post by Galiot » 05 Aug 2012 13:32

Du-Monster wrote:
Galiot wrote:Detalj koji sam zaboravio spomenuti a jako je bitan našem Space Director-u je potrošnja.

:mrgreen: :mrgreen: :lol:

Dobro si mu ga smjestio :violin:

Znas kako ti ja njemu kazem, najmanje ti trosi kad ga ne posjedujes.
Ok, i recimo da ja sad vozim bike koji trosi litru ipo vise od tvog, i odemo zajedno na turu preko i uzduz balkana, ti ces potrosit nekih 100-tinjak eura manje od mene, koje ces svejedno potrosit na hranu (jer puno i cesto jedem :mrgreen: ).
Znaš kako je On nama jednom prilikom rekao: razlika između 5 i 5,5 litara na 10 000 km je 100 eura! :lol: :lol:
UGRADNJA I SERVIS:
-Centralno grijanje na sva goriva
-Podno grijanje
-Solarna tehnika
-Vodovodne instalacije
-Klimatizacija
"ŽUKIĆ" D.O.O. 069-049-238

User avatar
Bandit
NLB Moderator
Posts: 920
Joined: 19 Feb 2009 03:09
Vozim: Po malo
Location: Podgorica
Contact:

Re: Triumh Tiger 800

Post by Bandit » 06 Aug 2012 07:40

Banjanin je to... :D
14:23

User avatar
ice
NLB Moderator
Posts: 2486
Joined: 28 Jan 2009 15:40
Vozim: BMW S1000XR
Location: Podgorica, MNE

Re: Triumh Tiger 800

Post by ice » 07 Aug 2012 10:14

epa da se i ja raspišem malo, a nisam odavno, uhh... ovo će potrajat...
SREĆAN TI BIO JUNAČE i boljim ga BMWom zamijenio! pa ti se kardan ne pokvario... :)))
sve najbolje, lijep motorin si trgovao i ne sumnjam da će uz malo modifikacije od domaće radinosti postat tvoja nova ljupaf ;)

User avatar
sparco
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Posts: 1863
Joined: 02 Feb 2009 14:54
Vozim: dpv ;)
Location: Podgorica ,MNE

Re: Triumh Tiger 800

Post by sparco » 07 Aug 2012 11:18

cek jos koju stotinu kilometara kad skonta da moze da ganja r-ove sa ovim, nikad vise osim enduro nece voziti
risk,is what makes life worth living.

User avatar
Du-Monster
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina
Posts: 750
Joined: 18 Feb 2009 19:12
Vozim: Ducati monster S2R 1000
Streetfighter S
Location: Dubrovnik

Re: Triumh Tiger 800

Post by Du-Monster » 07 Aug 2012 16:41

Galiot wrote:
Znaš kako je On nama jednom prilikom rekao: razlika između 5 i 5,5 litara na 10 000 km je 100 eura! :lol: :lol:

Hahahaha, ja njega mnogo volim. :dance:

Al pazi, nekako sam vise nego siguran da on nije odradio 10 000 km sa svojim bivsim bajkom, sto znaci da nije ni ustedio tih 100 eur :dance: :mrgreen:
sparco wrote:cek jos koju stotinu kilometara kad skonta da moze da ganja r-ove sa ovim, nikad vise osim enduro nece voziti
MOzda bude mogo kafana rejsere, to sigurno, a postene vozace, koliko god Galiot bio posten vozac, tesko, jako tesko.
http://www.ducati-croatia.hr/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.ncrfactory.com/eng/index.shtml" onclick="window.open(this.href);return false;
*People who ride Duc's live in big houses. People who fix Duc's live in bigger houses. *
98% of all Ducati motorcycles ever sold are still on the road. The other 2% made it home.
:)

User avatar
Space Director
NLB Moderator
Posts: 2502
Joined: 03 Feb 2009 13:18
Vozim: TDM 900
Location: Podgorica, Crna Gora
Contact:

Re: Triumh Tiger 800

Post by Space Director » 16 Aug 2012 23:54

Du-Monster wrote:
Galiot wrote:
Znaš kako je On nama jednom prilikom rekao: razlika između 5 i 5,5 litara na 10 000 km je 100 eura! :lol: :lol:

Hahahaha, ja njega mnogo volim. :dance:

Al pazi, nekako sam vise nego siguran da on nije odradio 10 000 km sa svojim bivsim bajkom, sto znaci da nije ni ustedio tih 100 eur :dance: :mrgreen:

.

Uzeo sam ga na 4000km, a prodao na 24.000, tako da.... Ustedio sam i 200eur Gospare :)
Naravno, krivo ste me interpretirali, i naravno sve krivite... vrlo je bitna potrosnja, pogotovo kad trosi 5-5.5 i 8-9, a ima takvih. Racunajte vi dalje, samo ne zaboravite da je trenutno bezolovni koji cent oko 1.5e ;)

Pozdrav
I kad stojim tesko me pratiti...

User avatar
Roki
NLB Moderator
Posts: 2446
Joined: 28 Jan 2009 18:40
Vozim: BMW R 80 GS sa prikolicom
Location: Germany
Contact:

Re: Triumh Tiger 800

Post by Roki » 17 Aug 2012 06:02

Direktore treba li ti pomoc od ovih napasnika, strah me da se ne umijes sam branit ....a ne znaju oni to da nije bilo stednje da bi se Kolumbo zaludu mucio ..... :lol:


Galiote srecan ti motor i da ga zdravo i dugo vozis ....
Fahre nie schneller als dein Schutzengel fliegen kann


Ali neki od nas nisu travu pasli,
Pa su nogom u grob a nisu odrasli,
Miliji im pomet i motora jeka,
Mi slobodni nekad, oni dovijeka.
N.Milakovic bajkerima

Post Reply